De perfecte match

Wat kan Van Der Hoef & Partners  voor jou als psychiater betekenen.

WAT KAN VAN DER HOEF & PARTNERS VOOR JOU BETEKENEN

Van der Hoef & Partners is een search & selectiebureau met een specialisatie in de zorg. Dit bureau zorgt er kortgezegd voor dat vraag en aanbod samen worden gebracht. Je kunt het zien als ondersteunende schakel tussen jou als professional met ambitie en de organisatie. Dé manier om net even wat meer informatie van elkaar te krijgen, zelfs nog voordat je met elkaar in gesprek gaat. Om de perfecte match te kunnen realiseren is het belangrijk dat een bureau de organisatie én jou als persoon goed leert kennen. Een persoonlijke kennismaking en een uitgebreid gesprek is hiervoor, volgens ons, een vereiste. Alleen dan kunnen jullie echt samengebracht worden. Wij geloven namelijk dat ook zonder een perfect aansluitend cv jij de geschikte kandidaat kan zijn. Een bureau zoals dat van ons is ervoor om de organisatie hiervan samen met jou te overtuigen.

 

VAN DER HOEF & PARTNERS IS EEN RELATIEF KLEIN BUREAU

Waar een groot bureau vacatures heeft van receptioniste tot aan directeur, focussen kleinere bureaus zich meer op een bepaalde niche. Dit houdt in dat de focus ligt op een klein, afgebakend gebied. Wij richten ons voornamelijk op specialisten in de zorg. Denk dan aan psychiaters, artsen verstandelijk gehandicapten, specialisten ouderengeneeskunde en psychologen. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat al deze functies leuk en uniek maakt, maar ook dat wij jou heel gericht kunnen adviseren. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. De organisaties waar wij mee werken zijn vaak heel divers en de functies kunnen ontzettend van elkaar verschillen. Wat de ene organisatie van een psychiater vraagt kan bij een andere organisatie weer anders liggen. Het is aan jou de taak om uit te zoeken wat voor soort bureau jij prettig vindt. De één hecht waarde aan de persoonlijke aanpak van een klein bureau, de ander geeft juist de voorkeur aan een groot en divers aanbod. Wij kiezen bewust voor de persoonlijke aanpak en een op jouw wensen afgestemd bemiddelingstraject.

 

WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR HET GEHELE PROCES

Van het voorstellen van jouw profiel, het inplannen van de gesprekken, de onderhandelingen over bijvoorbeeld jouw salaris en andere randvoorwaarden, tot aan het proosten op jouw getekend contract. Van Der Hoef & Partners helpt jou met de voorbereidingen voor het sollicitatiegesprek. Een beetje hulp en houvast is dan vaak wel fijn. Wie zijn jouw gesprekspartners? Welke kledingstijl past bij de organisatie? Hoe kan je zo goed mogelijk je kwaliteiten benadrukken en je aandachtspunten benoemen? Een goede voorbereiding is het halve werk en hierdoor kan jij een stuk zelfverzekerder het gesprek ingaan.

Zorgdirecteur Volwassenen
man tel

Zorgdirecteur Volwassenen

Locatie: Heerlen
Uren: 24-36 uur

Lees meer
Psychiater GGZ Team
man bureau

Psychiater GGZ Team

Locatie: Spijkenisse/Hellevoetsluis

Uren: 24-36 uur

Lees Meer
Psychiater Versnelde Intake- en Behandellijn
multi team

Psychiater Versnelde Intake- en Behandellijn

Locatie: Regio Dordrecht

Uren: 16 - 36 uur

Lees Meer

WAT BETEKENT DIT NOG MEER VOOR JOU ALS PROFESSIONAL OP DE ARBEIDSMARKT?

Wij kunnen jou van onafhankelijke informatie voorzien over de organisatie, het team en/of de mensen waarvoor en waarmee je komt te werken. Waar ligt de nadruk op in de functie en hoe goed past dit bij hetgeen jij zoekt. Jij kunt je wensen en eisen open bespreken met jouw contactpersoon binnen ons bureau. Dus ook al voordat er contact met de instelling is. Dat kan op een discrete en vrijblijvende manier. Eventuele twijfels kunnen worden uitgesproken en dit is vaak lastiger als je rechtstreeks bij de organisatie solliciteert. Een bureau kan een goede inschatting maken of jij bij de organisatie en in de functie past. Een organisatie heeft op haar beurt weer vertrouwen in het betreffende bureau, anders zouden ze immers niet met elkaar samenwerken. Hierdoor kan het zijn dat een organisatie net wat sneller openstaat om naar jouw cv te kijken. De organisatie gaat er namelijk vanuit dat dit bureau al een gedegen selectie heeft gemaakt. En daarbij, ook al solliciteer je op een specifieke vacature, het bureau zal altijd bekijken of er nog andere vacatures interessant voor jou kunnen zijn. Net zolang tot jij die nieuwe uitdaging hebt gevonden. Wat ook goed is om te weten, is dat bureaus gebruik maken van diverse vormen van samenwerken. Het is slim om van tevoren te vragen wat voor soort contract(en) je eventueel zou kunnen krijgen. Denk hierbij aan een klus als ZZP’er op interim basis of kom je direct bij je nieuwe werkgever in dienst? Een bureau kan jou vaak alles vertellen over de vorm en inhoud van de verschillende contracten. Vaak kan het bureau ook voor je bemiddelen als je een bepaalde vaste vacature op interim basis wil aannemen en andersom.

 

EN DAARNA?

Ook in de tijd vlak nadat jij bent begonnen in je nieuwe baan onderhouden wij contact met jou. Wij bieden vaak training ‘on the job’ aan in het eerste dienstjaar of brengen je in contact met een klankbord buiten de organisatie. Ben jij en de organisatie tevreden en verloopt alles naar wens? Soms kan het lastig zijn om tijdens een proef- of interimperiode bepaalde zaken aan te kaarten bij de nieuwe werkgever. Van Der Hoef & Partners kan je hierbij helpen. Je kunt erop vertrouwen dat ons bureau de organisatie goed kent en dat we jou hierdoor waardevolle adviezen kunnen geven. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt bij onze aanpak en bij je contactpersoon binnen ons bureau. Zeker als je nog zoekende bent kan een bureau veel uitkomsten bieden.

Interim Psychiater HIC
Y HIC

Interim Psychiater HIC

Locatie: Overijssel

Uren: 24-36 uur

Lees Meer
Interim Psychiater Volwassenenzorg
Y volwas

Interim Psychiater Volwassenenzorg

Locatie: Zuid-Holland

Uren: in overleg

Lees Meer
Interim Psychiater Ouderen
Y ouderen (1)

Interim Psychiater Ouderen

Locatie: Zuid-Holland

Uren: 16-18 uur

Lees Meer

INTERESSANTE INFORMATIE

Wij zijn altijd op zoek naar interessante informatie voor onze doelgroep. Ook interviewen wij regelmatig bestuurders in de zorg of vragen wij aan één van onze columnisten een column te schrijven over de actualiteit. Dit doen wij vaak in samenspraak met ons discussieforum D!scura, die deze columns publiceert. Hieronder vindt je onze laatste updates.

 

Nooit door het brein,
altijd via het brein

Column door Menno oosterhoff

column menno-1

 

De zogenaamde ambulantisering

Column door prof. dr. jan derksen

column jan

 

Dialoog vraag om een growth mindset

column door floortje scheepers

column floortje