Psychiater NAH

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als psychiater? Wij komen graag met je in contact!

Voor onze opdrachtgever in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een psychiater voor het Hoogspecialistisch Centrum voor Hersenletsel en Neuropsychiatrie. Het centrum biedt (medisch-)specialistische behandeling en revalidatie aan mensen van 18 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel en ernstige gedrags-, psychiatrische en/of somatische problematiek. Het betreft hoogspecialistische, derdelijnszorg. Het centrum heeft een goedlopende onderzoekslijn en de ambitie om TOP-GGZ te worden.

Als psychiater ben je hoofdbehandelaar van patiënten in de polikliniek en/of de kliniek. Alle binnenkomende patiënten worden eerst gezien door een psychiater en/of klinisch neuropsycholoog: de grootste deskundigheid zit aan de voorkeur. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de patiënten en hun familie. Binnen het team ben jij een zichtbaar aanspreekpunt voor collega’s. Tot slot biedt je consultatie aan verwijzers en eerste- en tweedelijns instellingen op het gebied van hersenletsel en neuropsychiatrie.

Gezocht wordt een BIG-geregistreerd psychiater die op verbindende wijze samenwerkt en affiniteit heeft met de doelgroep. Kennis van somatische problematiek en cognitieve stoornissen is een pré, maar ook kandidaten zonder ervaring met de doelgroep worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Iris Uitvlugt (consultant search en selectie) via 06 – 3401 4159 of uitvlugt@vanderhoefenpartners.nl

Het werk hier bevat elementen van veel verschillende specialismen, echt alles komt voorbij. Dat maakt het werk heel divers. We werken erg multidisciplinair en hanteren een werkwijze die sterk focust op samenwerking en ervoor zorgt dat niemand solistisch werkt, dat is heel prettig met deze doelgroep” – Boudewijn Bus, psychiater

Werken bij GGZ Oost Brabant

 

iris

Iris Uitvlugt

Consultant Search & Selectie

Haar specialisaties zijn Human Resource Management en Change Management.

T.:06 – 3401 4159
M.:uitvlugt@vanderhoefenpartners.nl  

.

"Gesprekspartner met kennis van zaken"