Interim opdrachten via ZZP-constructie

Interim opdrachten op ZZP-basis: Iets voor U?

Zelfstandige zonder personeel, oftewel zzp’er, worden is de laatste jaren enorm populair geworden binnen de zorg. Het geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere opdrachten tegelijk of binnen een korte periode te doen en uw ervaring als professional snel uit te breiden, terwijl de vrijheid als zzp’er, om bijvoorbeeld uw eigen tijd in te delen, erg aantrekkelijk is voor veel mensen.

Een eigen bedrijf starten als interimmer (zzp’er) gaat vaak bovendien heel snel. Toch zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u zzp’er wil worden in de zorg. U kunt zich daarom laten begeleiden door Van Der Hoef & Partners. Dit geldt overigens ook wanneer u al langer zelfstandige bent en van onze diensten en netwerk gebruik wil maken.

Van Der Hoef & Partners is gespecialiseerd in de bemiddeling van zowel professionals in loondienst als interim professionals binnen de zorg. Het gaat dan om medisch specialisten en managers maar ook staffunctionarissen, bestuurders en toezichthouders.

Wie bemiddelen wij als waarnemer of als interimmer? Bent u medisch specialist, bijvoorbeeld Psychiater, GZ- of Klinisch psycholoog, dan komen wij graag met u in gesprek maar dat geldt ook bijvoorbeeld  voor een verpleegkundig specialist, specialist ouderengeneeskunde of AVG.

 • Wij starten met een uitgebreide intake waarin uw expertise en competenties aan de orde komen en waarin bij ons duidelijk wordt welke ambities en wensen u heeft.
 • Wij helpen u als er vragen zijn over hoe te starten als interim zorgprofessional op ZZP-basis.
 • Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak, zo vergezellen wij bijvoorbeeld onze kandidaten bij hun kennismakingsgesprek bij mogelijk opdrachtgevers. De gesprekken kunnen daardoor direct inhoudelijk worden. De zakelijke afspraken worden door ons afgesproken en vastgelegd.
 • Wij plannen evaluatiegesprekken met opdrachtgevers in gedurende of aan het einde van de opdracht. Hiermee bouwen we een referentenoverzicht op dat u kunt gebruiken als ZZP’er.

Op de volgende diensten kunt u rekenen wanneer u ervoor kiest zich door ons te laten bemiddelen:

 • Acquisitie: U hoeft zelf geen opdrachtgevers te benaderen. Wij zoeken een geschikte opdracht voor U.
 • Continuïteit: Wij weten precies wanneer de huidige opdracht eindigt en zijn in staat indien gewenst een nieuwe opdracht voor U te zoeken die valt binnen de aangegeven wensen en criteria.
 • Tariefonderhandeling: Wij kennen de markt als geen ander en kennen uw marktwaarde. Het uurtarief wordt in overleg met U vastgesteld en door ons onderhandeld.
 • Contractbeheer: Van der Hoef & Partners maakt de overeenkomst met de opdrachtgever en controleert deze.
 • Facturering: U geeft enkel aan welke uren u gewerkt hebt. Van der Hoef zorgt voor de uitbetaling en administratie.
 • Debiteurenbeheer: Wij zorgen dat uw nota betaald wordt.
 • Vertrouwenspersoon: U kunt tijdens de opdracht met vragen en opmerkingen over de opdrachtgever bij ons terecht. Wanneer er tijdens de opdracht iets voorvalt kunnen wij een bemiddelende rol vervullen.

Het is goed om te weten dat Van Der Hoef & Partners ook altijd voldoende kleine opdrachten heeft. Neem bijvoorbeeld een vervanging bij een zwangerschapsverlof voor 2 dagen per week of 1 dag in de week extra capaciteit op een polikliniek. Dit zijn opdrachten die u ook heel met uw huidige werkzaamheden kan combineren. Vraag daarom naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.


OPDRACHTGEVER

 • Wij hebben een enorm landelijk netwerk opgebouwd van interim specialisten in de zorg (medisch en niet‑medisch) die wij kunnen inzetten bij interim opdrachten.
 • Wij houden continu voeling met de markt; wensen, eisen, voorschriften zijn bij ons bekend.
 • Door onze regelmatige contacten met u als opdrachtgever kunnen we de meest passende kandidaten voor u vinden.
 • Wij evalueren elke opdracht gedurende (of bij beëindiging) de looptijd van de opdracht.

 

 

steven

Steven van Ketwich Verschuur

Commercieel Directeur

Steven voert als partner samen met Wouter het bestuur van Van Der Hoef & Partners.
Daarnaast is hij als senior consultant verantwoordelijk voor de bemiddeling van hoogopgeleide medisch professionals, waarbij hij zich voornamelijk richt op invulling van interim vacatures.

T.:026-44 24 440
M.:vanketwich@vanderhoefenpartners.nl  

.

"Gesprekspartner met kennis van zaken"