Behandelbeleidsverantwoordelijke - Klinisch psycholoog

Van Der Hoef & Partners is voor De Hoop ggz in Dordrecht op zoek naar een behandelbeleidsverantwoordelijke voor de kliniek en deeltijdbehandeling persoonlijkheidsstoornissen.

Ben jij een klinisch psycholoog op zoek naar een uitdagende inhoudelijke managementfunctie? Heb je expertise in de behandeling van cliënten met persoonlijkheidsstoornis? En ben je overtuigd christen? Dan zoeken wij jou!

Bij De Hoop werk je mee aan een belangrijke missie: Mensen op weg helpen naar een nieuw leven. Maar ook voor jezelf is werken bij De Hoop interessant. Je wordt aangemoedigd om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. De sfeer is informeel, betrokken en deskundig. Mensen worden gezíén. De Hoop biedt je een unieke mix van professionele christelijke collega’s waar je in een liefdevolle omgeving mee samenwerkt aan het herstel van cliënten. Persoonlijk herstel, in de relatie met de ander, de omgeving en God. Goede, professionele zorg mét een hoopvol toekomstperspectief, dat is waar je bij De Hoop iedere dag voor gaat.

Als behandelbeleidsverantwoordelijke ben je regiebehandelaar van cliënten met persoonlijkheidsstoornis en geef je behandelinhoudelijk leiding aan het multidisciplinaire team van de kliniek. Daarbij draag je verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke doorontwikkeling van het behandelbeleid. Jij vindt het leuk om samenwerkingen met externe partners aan te gaan en bent in staat naar buiten op te treden als boegbeeld van de organisatie. Samen met jouw duaal partner geef je leiding aan de kliniek en lever je een beleidsbijdrage aan het managementteam. Het komende jaar staat het ontwikkelen van de deeltijdbehandeling centraal.

KobaltFoto187015
Gezocht wordt een professional met ervaring in het psychodynamisch behandelen van cliënten met een persoonlijkheidsstoornis. Ervaring met schematherapie is een pré. Daarnaast beschik je over leidinggevende competenties.


Je hebt de christelijke geloofsovertuiging en bent  een voorbeeld in het integreren van het geloof in God in de hulpverlening.

 “Tijdens mijn studie leerde ik om geloof los te zien van de wetenschap. Tot ik iemand sprak die bij De Hoop werkte en hoorde hoe hij het met elkaar kon verenigen. Geloof, de relatie met God en met elkaar, de mogelijkheid om daar handen en voeten aan te geven, dat is voor mij een grote drijfveer om bij De Hoop te werken”
- Alex, psychotherapeut in opleiding tot klinisch psycholoog

Interesse of meer weten? Iris Uitvlugt, Consultant Search & Selectie, informeert je graag vrijblijvend en in vertrouwen nader over de functie.

iris

Iris Uitvlugt

Consultant Search & Selectie

Haar specialisaties zijn Human Resource Management en Change Management.

T.:06 – 3401 4159
M.:uitvlugt@vanderhoefenpartners.nl  

.

"Gesprekspartner met kennis van zaken"